image04 image07 image06 image03 image02

Reiki

Massage Aromatherapie

Essentiële Oliën massages

Massage Aromatherapie

Massage Aromatherapy

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën worden gewonnen uit verschillende delen van een plant. Hiervoor zijn vaak grote hoeveelheden planten nodig voor een klein beetje olie. Daarom zijn deze oliën meestal vrij duur. Vanwege de hoge prijzen van deze pure oliën worden ook oliën geproduceerd die via chemische synthese verkregen stoffen bevatten. Dit is echter zeer moeilijk na te maken vanwege de grote complexiteit van het mengsel stoffen van een plantmateriaal afkomstige etherische olie.

Gebruik van pure ingrediënten

Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Zuivere, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw. Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.AromaTouch™ Techniek

De AromaTouch™ techniek werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten. Doel is zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel helpen in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen te versterken. AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is. Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.